Nye klær, nytt prosjekt og mini-nerden min

Nå har det gått noen dager uten blogging her. Signe hadde omgangssyke før helgen. Heldigvis var det over i løpet at den natt, men hun syntes det var "kummelt" at det kom "masse rart" ut av munnen hennes som smakte "æsj", stakkar liten. Det er første gangen hun har hatt omgangssyken, så vi har vært veldig heldige til nå! På søndag lå jeg rett ut med feber selv. Slapp heldigvis å kaste opp, men det kan ha noe med å gjøre at jeg lå rett ut hele dagen bare for å unngå det. Var skikkelig fin i bekkenet etterpå da, så ikke så galt at det  ikke er godt for noe! ;-)

Nå skal jeg straks til jordmor på kontroll. Har verdens mest sympatiske jordmor, så gleder meg alltid til å dra til henne. Hun er selv tvilling og naturligvis veldig opptatt av meg og småjentene mine. Det føles betryggende. Og det er fint å få høre hjertelyden deres, og ellers få bekreftet at alt står bra til. Håper beskjedene er like gode i dag, som de har vært til nå! :-)

La ut noen bilder fra "me&I" som jeg var på homeparty med her en dag. Pakken med klær kom forrige dagen, og klærne er så utrolig fine! Etter mye om og men fikk jeg Signe til å sitte i ro, så jeg fikk tatt bilde av henne med noen av klærne på (legg merke til "bestikkelses-kjeksen" ho har i en skål i fanget). Angrer nesten på at jeg ikke kjøpte mer, men det skal være nytt party i oktober, så om jeg ikke har født håper jeg å få med meg det også!

TV fungerer også som avledning når mor vil knipse bilder!

Nå må jeg fortelle om det neste store (og litt uoverkommelige) prosjektet mitt - jeg skal hekle sengeteppe til dobbeltsenga. Jeg var på Sparkjøp i går og kjøpte garn. Jeg fant noe som heter Safirgarn, som bare koster 11 kr nøstet, og som de hadde i mange fine farger. Det er også ganske tykt, så kan bruke heklenål 4,5. Da går det jo forholdsvis radig, får vi håpe! Jeg regner ikke med å bli ferdig på denne siden av jul (hvis jeg i det hele tatt blir ferdig noen gang!?!), men det er fint å ha noe å "henge fingrene i" nå mens jeg likevel er så inmobil.

Her er et bilde av de to rutene jeg har laget til nå:


Må også få med et bilde av lille frøkna her, som har blitt hekta på Ipad, som sin mor. Hehe.. Ho spiller, tegner og pusler. Jeg lar henne ikke sitte i timesvis, men tenker at det må være bra både for språkutvikling og finmotorikk at hun kan prøve seg litt. Og vi får vel bare nyte at hun vil gjøre det samme som oss - så lenge det varer! ;-)

Eplet faller ikke langt fra stammen:

 Ha en fin dag, folkens!

3 kommentarer

Bergit

19.09.2012 kl.11:45

Lykke til på kontroll! :)

Helene

19.09.2012 kl.16:20

Bergit: Takk! Alt så fortsatt fint ut med småjentene! Trykket var fint, må bare ta litt jerntilskudd, så er alt bra! :-)

Bergit

20.09.2012 kl.10:52

Veldig godt å høre! :)

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

29, Halden

Jeg er gift med Øystein, og mamma til Signe. :) Jeg liker å synge og leke med Signe, holde på med ulike hobbyaktiviteter, lage mat, pusse opp og masse annet. Jeg er nå gravid med tvillinger, som ventes i løpet av høsten 2012. Det jeg driver med blogger jeg om! Følg meg gjerne!

Kategorier

Arkiv

hits