Kontroll, akupunktur, fødsel og snart bursdag!

Alt så fint ut hos jordmor i går. Målet på magen følger kurven (som snart går laaaangt ut av skjemaet som er beregnet på enlinger!), blodtrykket var fint, hjertelydene på begge var bra, og jeg har gått opp kun 3 kg til nå! Er 31 uker i dag. Må si meg fornøyd med det! Er mye trøtt og sliten da, men det er jo ikke så rart i og med at de tar til seg all næring jeg fører i meg. Glad for at alt så fint ut og gleder meg til ny UL til tirsdag. Da skal vi få se de også. Det er noe eget ved det, selvfølgelig!

I dag er det akupunktur som står på programmet. Går til behandling to ganger i uka, og synes fortsatt at det har god effekt - selv om bekkenet er vondt noen dager. Jeg blir jo tyngre, så det er jo ikke så rart! Og når jeg gjør "stunt" (behandleren sitt ord!) som å legge golv så får jeg skylde meg sjøl! :-P Synd jeg ikke visste om muligheten for dette i forrige svangerskap, for da hadde jeg nok benyttet meg av det. Og man kan jo få behandling for alt mulig fra tett nese, leggkramper, halsbrann og andre typiske svangerskapsplager. De kan også sette nåler for at babyen skal snu seg i hodeleie, og for at modningen skal komme i gang. Hvis jeg nærmer meg fødsel uten at det skjer noe, kommer jeg nok til å be om det også! :-)

Er så utrolig spent på om fødselen starter av seg selv denne gangen. Sist ble jeg satt i gang (13 dager over termin) fordi jeg hadde lite fostervann og fordi blodtrykket mitt var høyt. De fant da også at jeg hadde svangerskapsforgifting. Vet ikke om det var pga av jeg gikk så mange dager over termin, men har en mistanke om at det var derfor, så håper de tar dette med i betraktningen denne gangen. Det skal være 3 - 4 ganger større sjanse for å få svangerskapsforgiftning med tvillinger, så er glad jeg er til hyppige kontroller. Etter ultralyd nå på tirsdag skal jeg på kontroller med UL annenhver uke på sykehuset. Betryggende!

I går sendte jeg inn bursdagshilsen til Signe til Halden Arbeiderblad, Lindesnes (lokalavisa i Mandal) til KV og til Drangedalsposten. Det er så sprøtt av Signe blir to år om under en uke! Vi skal ha barneselskap på selve dagen, og familieselskap helgen etter. Gleder meg veldig, selv om det alltid er litt styrete med bursdagsfeiring. Til familiebursdagen har jeg fått mamma og svigerinne til å bake kake, så det hjelper. Ellers gjør vi det nok enkelt med pølser til "middag"! Gleder meg til å se hvordan Signe reagerer da. Den første bursdagen husker ho jo ikke noe av. Nå skjønner ho nok litt mer av det. Blir spennende! :-)

Her er bilde fra 1 årsdagen:Ha en fin dag, alle sammen! :-) Og takk for alle hyggelige tilbakemeldinger på bloggen. Det er så koselig med kommentarer både her og på facebook! :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

29, Halden

Jeg er gift med Øystein, og mamma til Signe. :) Jeg liker å synge og leke med Signe, holde på med ulike hobbyaktiviteter, lage mat, pusse opp og masse annet. Jeg er nå gravid med tvillinger, som ventes i løpet av høsten 2012. Det jeg driver med blogger jeg om! Følg meg gjerne!

Kategorier

Arkiv

hits