Rolig hjemmedag

Da har Øystein kjørt Signe i barnehagen. Han sto opp med henne i dag, så jeg kunne sove litt lenger. Utrolig deilig! Er jo oppe en del ganger i løpet av natta, kan du si! ;-) Og siden han ikke skal jobbe før i ettermiddag, så kan han heller slappe av litt før jobb. :-)

I dag har jeg ikke så mange planer, og det kjenner jeg er litt deilig. En venninne og dattera hennes kommer en tur på kaffe. Det blir koselig!

Har egentlig en del småting jeg skulle fått gjort før det skal være bursdagsselskaper her til uka. Har nemlig kastet det meste av planter ute i kassene, og rydda bort de fleste kassene. Men vil lage noen høstpotter med lyng i inngangspartiet tenkte jeg. Og har planer om å sy et forheng foran hylla mi med "ting og tang" inne på det kombinerte gjeste-, rote- og lekerommet til Signe. Da kan barna ha litt større plass å boltre seg på her i barnebursdagen, uten å bli frista til å klå på alt stæsjet mitt. Kan sikkert rydde bort en del av det som er der også, men da er jeg avhengig av at mannen kan bære litt for meg. Får se hva jeg rekker! Når jeg har skrevet det her føles det plutselig litt mer forpliktende, så kanskje det er det som skal til?!? ;-) Og jeg lover bilder, hvis jeg skulle få ånden over meg!

Fikk en hyggelig melding på facebook her om dagen. Det var fra Gunn Myrvold i Drangedalsposten, som lurte på om de kunne linke til bloggen min på nettavisen. Mulig jeg får litt nye lesere da, så det er jo stas! Velkommen skal dere være! Kommenter gjerne innleggene, hvis dere vil! Veldig koselig med tilbakemeldinger!

 

Et bilde av snuppa mi som er superfornøyd med sin nye caps, tross at den er litt stor:Ha en god dag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

29, Halden

Jeg er gift med Øystein, og mamma til Signe. :) Jeg liker å synge og leke med Signe, holde på med ulike hobbyaktiviteter, lage mat, pusse opp og masse annet. Jeg er nå gravid med tvillinger, som ventes i løpet av høsten 2012. Det jeg driver med blogger jeg om! Følg meg gjerne!

Kategorier

Arkiv

hits