Ommøblering av stua og lekerommet

I går ommøblerte vi i stua. Hovedgrunnen var for å få mer plass siden stua vår er ganske liten. Vi har også hatt planer om å bruke rote- og gjesterommet på innsiden av stua til lekerom til jentene. I går fikk vi flytta det meste av lekene inn dit (og ut av stua!!! Hurra!!!). Ble veldig fornøyd! Og stua virker mye større faktisk..

Har leita i masse bilder og fant nå noen av hvordan det så ut før;

Nå har vi flytta den store sjenken inn på lekerommet til oppbevaring av leker, rydda bort alt av CD'er (som vi har digitalisert for lengst) og tatt vekk CD-hylla, gitt bort en hel haug med bøker, og flytta den ene bokhylla dit sjenken stod.

Her er noen bilder av lekerommet:


Her skal vi kose oss og lese bøker! :-)


Det er noen småting som gjenstår, men synes det begynner å hjelpe veldig! :-) Gøy med litt forandring og!

Nå må vi snart begynne å gjøre oss klare her, for Signe skal på turn i dag, igjen. Ho begynte lørdag for en uke siden. Hinderløype i gymsalen var bare sååå gøy! Så var det kos med niste-mat og drikke i Kitty-flaska etterpå. Stas! Sovna som en stein etterpå! Hehe.. Får håpe det blir like bra i dag!

Ha en bra lørdag folkens! 

2 kommentarer

Gro

22.09.2012 kl.21:09

Fint!! Men hen ska eg sove nå?? Hmmmm...??

Helene

23.09.2012 kl.11:45

Gro: Innimellom duplo, brio-tog, bamser og jålesaker så klart! ;-)

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

29, Halden

Jeg er gift med Øystein, og mamma til Signe. :) Jeg liker å synge og leke med Signe, holde på med ulike hobbyaktiviteter, lage mat, pusse opp og masse annet. Jeg er nå gravid med tvillinger, som ventes i løpet av høsten 2012. Det jeg driver med blogger jeg om! Følg meg gjerne!

Kategorier

Arkiv

hits