Nytrekte stoler og puter

I dag har jeg trekt om stolene på lekerommet til Signe. Stoffet jeg har brukt har jeg fått fra et dødsbo - det er faktisk vevd på Spinneriet i Tistedal! Og se på de fine fargene!Jeg har også fått sydd et forheng foran hylla mi med stæsj som fortsatt skal stå inne på lekerommet, sånn at ikke jentene blir så frista til å klå på tinga mine! :-) Dette er også sydd i stoff fra Spinneriet. Mangler noen store bokser til å ha oppå bare, så jeg kan "gjemme" vekk alt som ligger oppe på hylla.


Fikk sydd nye trekk til pynteputene i stua i går og! Og denne gangen har jeg ikke sydd dem på, men laget sånne som går an å ta av og på - uten å måtte sprette opp. Noe enklere å få vaska da, kan du si. Og det hender jo at "noen" søler litt i sofaen! ;-)
Stoffet jeg har brukt er fra noen duker jeg kjøpte på Jysk for lenge siden. Jeg har tidligere trukket spisestuestolene i det lilla stoffet, og kjøkkenstolene våre i det grønne. Så nå er det matchings her! ;-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

29, Halden

Jeg er gift med Øystein, og mamma til Signe. :) Jeg liker å synge og leke med Signe, holde på med ulike hobbyaktiviteter, lage mat, pusse opp og masse annet. Jeg er nå gravid med tvillinger, som ventes i løpet av høsten 2012. Det jeg driver med blogger jeg om! Følg meg gjerne!

Kategorier

Arkiv

hits