Øyekatarr og akupunktur

Æsj, Signe har fått øyekatarr. Har hatt litt puss i øynene nå i helga, og vært litt rød og blank. I går kveld hadde ho feber, og i natt har ho sovet skikkelig urolig, stakkar. Så i dag har vi vært hos legen og fått foreskrevet øyedråper. Det var ikke særlig stas å ta dem syntes ho, men det må til.. Håper bare ho blir fort frisk, siden vi har to bursdagsselskaper for henne denne uka + at vi har snakka om i over en uke hvor stas det blir å ha på seg kjole i barnehagen, og ha med kake til alle barna der. Men siden vi har startet behandling i dag, var det visst ingenting i veien for at ho kunne komme i barnehagen i morgen, bare ho er feberfri. Selv om ho er litt hanglete kjeder ho seg litt hjemme med meg. Klarer ikke akkurat å holde samme aktivitetsnivå her hjemme som det de klarer i barnehagen, i hvertfall ikke nå! :-P

Du kan lese mer om hva øyekatarr er, symptomer og behandling her.

Nå skal jeg straks til akupunktur igjen. Forrige gang satte hun noen skikkelig vonde nåler, men det er jo verdt det når jeg blir bedre! Kommer ikke helt over at jeg synes det er en fryktelig merkelig metode, men som jeg har sagt før også - jeg trenger ikke å skjønne det bare det virker! ;-)Ha en bra mandag folkens! :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

29, Halden

Jeg er gift med Øystein, og mamma til Signe. :) Jeg liker å synge og leke med Signe, holde på med ulike hobbyaktiviteter, lage mat, pusse opp og masse annet. Jeg er nå gravid med tvillinger, som ventes i løpet av høsten 2012. Det jeg driver med blogger jeg om! Følg meg gjerne!

Kategorier

Arkiv

hits