Dagens kontroll på sykehuset og lengting etter tvillingene..

Signe hadde feber i går ettermiddag, så ho er hjemme fra barnehagen i dag også. Men formen er betraktelig bedre, så da satser vi på at ho får dra og feire bursdagen sin i barnehagen i morgen. Vi har jo snakka om i dagesvis at ho skal få ha med seg kake og gå i kjole i barnehagen. Hadde vært litt trist om ho ikke skulle få gjøre det..

Siden Signe er hjemme så dro jeg alene på ultralyd i dag, for første gang. Skal inn annenhver uke nå, så ikke sikkert Øystein får til å være med hver gang heller. Gikk greit å dra alene, det eneste jeg tenker på er hvis jeg skulle få dårlige beskjeder at det er trist å være der alene.. Ingen triste beskjeder i dag da! Begge vokser som bare det! Den ene er faktisk over "enlinge-størrelse" på kurven nå! Så de har det veldig bra inni der! Begge lå i hodeleie, og sprella da de skulle tas mål av, som de pleier. Blodtrykket mitt var litt høyere i dag, men ble tatt i "hui og hast" akkurat da jeg kom, så mulig det hadde vist noe annet om jeg hadde fått sitte og slappe av litt først. Det pleier i alle fall fastlegen min å være veldig opptatt av!

I går fikk vi en sprinkelseng av et vennepar, som vi har plassert på soverommet vårt. Har lagt på sengetøy allerede, så nå er vi klare, når de måtte være det! Ingenting som tyder på tidlig fødsel, og det skal vi vel være glad for! Men jeg gleder meg ille til å se de nå kjenner jeg! Lurer så fælt på hvordan de er, hvordan de ser ut, om de ligner på Signe i utseende og lynne, og om de er like hverandre? Mest sannsynlig er de jo toeggede, så de trenger ikke være mer enn søskenlike. Men er jo mange søsken som ikke ligner i det hele tatt. Det er noe annet med meg og mine søsken. Mamma pleier å si det at det var som å få samme ungen 5 ganger! ;-)

Dagen i dag går med til å forberede bursdagsselskap her i morgen, og bake bananmuffins som Signe skal ha med seg i barnehagen. Har kjøpt inn alt jeg trenger (tror jeg) så det er egentlig bare å sette i gang. Flinke mannen min skal ta huset sånn ellers. Får vel bare henge i da!

Ha en bra tirsdag folkens! :-)

 

3 kommentarer

Bergit

25.09.2012 kl.12:50

Er så spennande å følge med, Helene. Synd eg ikkje får sett deg med tvilling-mage:)

Helene

25.09.2012 kl.23:57

Bergit: Eg veit ikkje heilt om det e nokke å se på akkurat! Hehe.. Kanskje det kommer et bilde etterhvert?! ;-)

Bergit

26.09.2012 kl.08:00

Du kan jo sende meg eit på mail, om du får lyst:)

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

29, Halden

Jeg er gift med Øystein, og mamma til Signe. :) Jeg liker å synge og leke med Signe, holde på med ulike hobbyaktiviteter, lage mat, pusse opp og masse annet. Jeg er nå gravid med tvillinger, som ventes i løpet av høsten 2012. Det jeg driver med blogger jeg om! Følg meg gjerne!

Kategorier

Arkiv

hits