Travle dager..

Dagene bare flyr avgårde, og blogging står langt ned på lista over ting jeg har lyst til å gjøre (nest etter for eks. sove sammenhengende en hel natt, spise et helt måltid uten å bli avbrutt av skifting/mating...).. Hehe.. Men fy flate så fint vi har det!

Jeg ble lagt inn på sykehuset da jeg var ca 33 uker på veg. Da var blodtrykket høyt, og de var bekymret for at den ene tvillingen hadde for lite fostervann. Begynnede svangerskapsforgifting var diagnosen. Det ble lange dager og uker (faktisk 3!) på sykehuset før jentene ble født. Det verste var savnet etter Signe, som på sin side hadde det supert på "ferie" hos mor og bestefar. Da jeg bikket 36 uker ble fødsel satt i gang, og Agnes og Elvine ble født i uke 36+1, den 26.10.2012. Agnes kom først med sine 2620 g og 47 cm. Elvine kom ca en time etter, i sete, med sine 2560 gram. Begge var friske og fine og allerede etter 6 dager fikk vi dra hjem fra sykehuset.Det føles som om de første to månedene gikk til å pumpe melk og mate, men som lønn for strevet ammer jeg nå begge jentene - til og med samtidig! Men vi må gi litt erstatning i tillegg da. Uansett er jeg utrolig stolt av at jeg har holdt ut, og det var virkelig en seier å kunne levere pumpa tilbake på helsestasjonen da jeg ikke trengte den lenger!!!Signe er stolt storesøster. Hun gir sutt og trøster. Hun sier "gap opp", men åpner de ikke munnen så trykker hun sutten inn likevel.. :-P Godt at de blir litt herda av storesøster!

20. januar hadde vi barnedåp. Siden broren min fikk en datter bare 8 dager før tvillingene ble født bestemte vi oss for å ha selskap sammen. Mamma lagde nydelig mat, gjestene hadde med deilige kaker, lagde morsomme konkurranser og gjorde dagen helt perfekt! Og jentene fikk så mye fint!
Én kommentar

Bergit

11.02.2013 kl.07:22

Fine bilder! Og moro å sjå nokken glimt frå dåpen. Håper dagane er fine snuppa:)

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

29, Halden

Jeg er gift med Øystein, og mamma til Signe (2 1/2 år), og tvillingene Agnes og Elvine (født høsten 2012). Jeg liker å synge og leke med jentene, holde på med ulike hobbyaktiviteter, lage mat, pusse opp og masse annet. Det jeg driver med blogger jeg om! Følg meg gjerne!

Kategorier

Arkiv

hits