Vrangbord og vel så det!

Jeg er godt i gang med strikkejakka jeg la ut bilde av i går.. Eller; jeg har vrangborden og første mønsterbord! Veldig moro med mønsterstrikk igjen! Selv om det blir en del feil når jeg skal telle og se på tv samtidig!

 

2 kommentarer

Janne

27.02.2013 kl.04:32

Fant bloggen din på Drangedalspostens nettside.. Morro å ha noe å lese når eg er på jobb, er så få andre som er våkne på denne tia, så eg må underholde meg sjøl :)

Til spørsmålet ditt; eg fullfører stort sett aldri mine strikke-prosjekt, og hvis eg ein og ana gang gjør det, så passer de iallefall ikkje! MEN eg har masssssse garn :)))

Er forresten au veldig glad i nøstebarnklena, men ikkje prisane.. og irriterer meg når eg (ofte) vasker trøyene på 40 grader... de tåler ikkje meir enn 30. Så denna vinteren var eg føre vàr, og kjøpte de ekstra store :) (i tilfelle feilvasking) Hørte forresten at mine svigerforeldre skulle på tur med dine i påska. Takk for titten, og ha ein fin dag! Godt når det vårast!

Helene

04.03.2013 kl.16:19

Janne: Hehe.. Kjenner meg igjen i å hamstre inn garn til alle mulige prosjekt som eg aldri får tid te å fullføre!

Ja, hørte de skulle på tur! E ikkje dårlig te å vere de! E jo aldri nokken plass, ikkje mine svigerforeldre i alle fall! Så då ska de nok kose seg!

Ha ein fin dag du au!

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

29, Halden

Jeg er gift med Øystein, og mamma til Signe (2 1/2 år), og tvillingene Agnes og Elvine (født høsten 2012). Jeg liker å synge og leke med jentene, holde på med ulike hobbyaktiviteter, lage mat, pusse opp og masse annet. Det jeg driver med blogger jeg om! Følg meg gjerne!

Kategorier

Arkiv

hits