Og sånn går nå dagene..

Jeg er veldig glad for at jeg dro på babysang på Maurtua i dag, og for at barna mine kunne pludre med andre barn, og at jeg kunne skravle med andre mammaer. Jeg er ikke så fornøyd med at Agnes spydde ned hele matta deres, så jeg måtte vaske etter oss før vi kunne gå.

Jeg er fornøyd med de nye fregnene på nesa etter en dag i sola, og den nydelige sushien vi spiste til lunsj. Jeg er litt mindre fornøyd med at jeg brukte nesten 300 kr på mat bare til meg selv..

Jeg er fornøyd med at jeg hadde med begge småjentene for å hente Signe i barnehagen, for så å mate to små med grøt mens jeg underholdt Signe så hun ikke skulle sovne (har slutta med dagluren). Jeg er litt mindre fornøyd med at Signe fikk saft-is før middag, og ikke mindre enn to kinderegg etterpå.. Men hva gjør man vel ikke for å få dagen til å gå rundt?!

2 kommentarer

Bergit

03.05.2013 kl.13:28

Supermamma. Det er det du er!

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

30, Halden

Jeg er gift med Øystein, og mamma til Signe (2 1/2 år), og tvillingene Agnes og Elvine (født høsten 2012). Jeg liker å synge og leke med jentene, holde på med ulike hobbyaktiviteter, lage mat, pusse opp og masse annet. Det jeg driver med blogger jeg om! Følg meg gjerne!

Kategorier

Arkiv

hits